Ανακοινώσεις ΠΕΣΑΠ


Υπηρεσίες


 

Πιτσιλιά , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόεδρο

και Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων

Συνδέσμων Αποδήμων Πιτσιλιάς

Θέμα: Ιστοσελίδα Π.Ε.ΣΑ.Π

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως είχαμε αναφέρει και στην τελευταία μας γενική Συνέλευση, που έγινε στην Κυπερούντα, η Περιφερειακή Ένωση Αποδήμων Πιτσιλιάς, εκτός από τη επανέκδοση του τουριστικού οδηγού, θα δημιουργούσε δική της ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

Ήδη η ιστοσελίδα βρίσκεται στο στάδιο της τελικής διαμόρφωσης. Κάθε Σύνδεσμος θα έχει τη δική του ιστοσελίδα. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε κάθε Σύνδεσμο να καταχωρίσει και να καταχωρεί θέματα που τον ενδιαφέρουν. Επιπρόσθετα θα αποκτήσομε όλοι ένα σύγχρονο εργαλείο διάδοσης και απόκτησης πληροφοριών σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η καταχώριση θεμάτων δεν έχουν τον περιορισμό των δύο το πολύ σελίδων του τουριστικού οδηγού. Αντίθετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο διαδίκτυο οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες.

Για σκοπούς λειτουργικούς, η αρχική σελίδα του κάθε Συνδέσμου θα είναι σε σχέση με τη θεματολογία η ίδια με τους υπόλοιπους .Είναι όμως δυνατό και φυσιολογικό να διαφοροποιείται ως προς το περιεχόμενο ανάλογα με το υλικό που εσείς θα μας αποστέλλετε κεντρικά.

Στο αρχικό στάδιο και σε δοκιμαστική βάση το μόνο υλικό που έχομε ετοιμάσει για δημοσίευση είναι το περιεχόμενο του τελευταίου τουριστικού οδηγού. Είναι, όμως φανερό, ότι τόσο τώρα όσο και στο μέλλον το υλικό που θα δημοσιευεται πρέπει να προετοιμάζεται από κάθε τοπικό Σύνδεσμο.

Για σκοπούς ομοιομορφίας έχει αποφασισθεί σε πρώτη φάση η ιστοσελίδα του κάθε Συνδέσμου / Κοινότητας να περιλαμβάνει τουλάχιστον τις πιο κάτω πληροφορίες:

1.Χαιρετισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο/Πρόεδρο Δ.Σ. κάθε Συνδέσμου

2.Διοικητικό Συμβούλιο Τοπικού Συνδέσμου

3.Έμβλημα ( αν υπάρχει).

4.Διεύθυνση επικοινωνίας

5.Ιστορικό του χωριού ( αν ενδιαφερόμαστε να αλλάξει αυτό του Τουριστικού)

6. Φωτογραφίες με αξιοθέατα.

Όλες οι πληροφορίες θα ήτα σκόπιμο να είναι σε ηλεκτρονική μορφή ( σε δισκάκι ή CD) για οικονομία, απλούστευση της διαδικασίας και έγκαιρης καταχώρισης

Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι η ιστοσελίδα θα παρέχει την δυνατότητα παρουσίασης και διαφήμισης των χώρων διαμονής (ξενώνες, ξενοδοχεία), εστιατορίων και χώρων επισκέψεων ( αξιοθέατα ) καθώς και άλλων επιχειρήσεων.

Η καταχώριση διαφημίσεων και η τιμή των θα αποφασισθεί και θα εγκριθεί αργότερα.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Φιλοδοξία όλων μας πρέπει να είναι η ιστοσελίδα να καταστεί ένα πανίσχυρο και σύγχρονο εργαλείο προβολής της περιοχής μας, επικοινωνίας και πληροφόρησης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Όσο πιο έγκαιρα ετοιμασθεί το υλικό μας, τόσο πλήρης θα γίνεται και η σελίδα του κάθε συνδέσμου.

Θα πρέπει ιδιαιτέρα να σημειώσετε ότι μέρος του υλικού που θα ετοιμασθεί, θα είναι απαραίτητο και θα χρησιμοποιηθεί για την επανέκδοση του νέου Τουριστικού Οδηγού.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες νομίζετε απαραίτητες.

Συναδελφικα

Χρίστος Ηλιαδης

Αντρέας Μιχαηλίδης

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Επιλέξτε χωριόΔιαφημιστείτε μαζί μας
All rights Reserved. Copyright © 2016 Pitsilia.com